Liedjes in opdracht

Als je een (kinder)liedje nodig hebt voor een project, een verjaardag, een les, een filmpje of waarvoor dan ook, dan kan ik dat voor je schrijven. Dit kan in de vorm van een demo waarmee je zelf verder kunt werken, als complete opname en indien gewenst met lesmateriaal op maat. In Studio Mizzemos heb ik beschikking over opnameapparatuur met vele digitale mogelijkheden naast de echte instrumenten gitaar, ukelele en piano, die ik gebruik bij de opnames. Een video erbij behoort ook tot de mogelijkheden.

Draakje Vurig

Bij de boeken van Draakje Vurig, over hoogevoelige kinderen met een sterke wil, schreef ik in opdracht van Scrivo Media dit liedje.

Ik zie je verdriet

Het liedje “Ik zie je verdriet” is gebaseerd op het kinderboek “Sterkte” van Olga Brinkhorst. Uitgegeven door Blije Binnenste.

Robbie

Robbie is het zoontje van de broer van een goede vriendin van mij. Hij werd te vroeg geboren en overleed na een dag in het ziekenhuis. Mijn vriendin vroeg me om een liedje voor Robbie's ouders te schrijven. Dit heb ik met heel mijn hart gedaan, vanuit het verhaal van de ouders van Robbie en vanuit mijn eigen gevoel.

De naam Robbie kan, helaas, vervangen worden door de naam van andere kindjes die veel te kort op deze aarde zijn geweest. Ik mocht het liedje delen, zodat het hopelijk een steun kan zijn voor iedereen die te maken heeft (gehad) met het verlies van hun kindje. Ik weet dat het verdriet voor altijd blijft. Maar je bent niet alleen.

Het Kiindweekend

Het Kiindweekend is een minifestival georganiseerd door KiiND Magazine. Er is mij gevraagd er een liedje over te schrijven en dit is het resultaat.

Eropuit

Voor Natuur- en MilieuEducatie Hoogezand schreef ik een liedje om te gebruiken in de filmpjes die ze maken.

Het Maartens

Tien jaar heb ik op het Maartenscollege gewerkt als docent muziek, met heel veel plezier. Het Maartens heeft een warme sfeer en voelde voor mij als een thuis. Ik ben er altijd opgevangen, vanuit hoogte- en dieptepunten.

Vervolgens ging ik een nieuw pad bewandelen, bestemming onbekend en alle opties nog open. Net zoals de nieuwe eerstejaars die elk jaar weer binnenkomen op onze school. Leuk maar ook spannend. Tien jaar lang heb ik gedacht: ik ga eens een welkomstlied schrijven voor onze 'openingsviering'. En nu pas is het ervan gekomen. Misschien was het er gewoon het juiste moment voor. Het is mijn afscheid van het Maartens, en een warm welkom aan nieuwe leerlingen die aan hun reis op/met het Maartenscollege gaan beginnen.

Slaap Maar (Marieke - Gedichten voor Mama)

Voor Marieke van Marieke - Gedichten voor Mama zette ik dit gedichtje van haar op muziek.


Alle prijzen zijn in overleg. Neem gerust contact met me op als je vragen hebt!