Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Scrivo Mediadag

21 september @ 10:00 - 15:30

Ook dit jaar mag ik een bijdrage leveren aan de Scrivo Mediadag. Een prachtig evenement rondom de opvoeding van (neurodiverse) kinderen en pubers. Thema’s als hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, weerbaarheid en sensorische informatieverwerking komen tijdens deze bijzondere dag aan bod. Ik zal in het ochtendprogramma wat liedjes ten gehore brengen. Maar de rest van de dag is ook zeker de moeite waard!

’s Ochtends is er in de grote zaal een plenair programma met presentaties van psycholoog Merel Nederend, directeur van Stichting De Ster over zelfvertrouwen en weerbaarheid. Ook psycholoog Janneke van Olphen van Gevoeligheid Grootbrengen, co-auteur van onze succesvolle serie Draakje Vurig, geeft ’s ochtends een inspirerende lezing. De lezingen worden afgewisseld met gedichten van Tirza van Schie  (Lentezoet), tevens de auteur van de prachtige boekenserie FERM die we binnenkort in ons assortiment mogen opnemen. Ook zijn er muzikale bijdragen van Maaike van der Haar (Mizzemos) die onder meer een prachtig liedje over Draakje Vurig schreef.

’s Middags heb je de keuze uit lezingen van verschillende sprekers. Er zijn twee rondes. Na inschrijving krijg je vóór 1 september een mail waarin je je keuzes kunt aangeven.

Meer informatie vind je hier

 

Gegevens

Datum:
21 september
Tijd:
10:00 - 15:30
Site:
https://scrivodag.boekenmetgevoel.nl

Organisator

Scrivo Media
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Cultura Ede
Molenstraat 45
Ede, 6711 AW
+ Google Maps