Voorstellingen op locatie

Wil je een Mizzemos voorstelling op locatie, zoals bijvoorbeeld een bibliotheek, kinderdagopvang of basisschool? Ook dit kan. Het kan een leuke aanvulling zijn in een projectweek of als variatie in het reguliere curriculum.

Muzikale vertelling 'Vos gaat een stukje rijden'

Tijdens de Nationale Voorleesdagen 2022 staat voor peuters het boek 'Vos gaat een stukje rijden' centraal. Ik maakte bij dit boek een muzikale vertelling, waarin ik het verhaal met vertelplaten voorlees, aangevuld met liedjes en bewegen op muziek, èn het uitbeelden van het verhaal in de crankiebox op muziek.
De voorstelling duurt ongeveer 30 minuten, is geschikt voor peuters en kleuters en is het hele jaar te boeken.

Coco kan het! Hoe voelt dat eigenlijk?

In de muzikale vertelling gebaseerd op het boek 'Coco kan het!' van Loes Riphagen (prentenboek van het jaar 2021) vertel ik het verhaal aan de hand van vertelplaten en met toevoeging van nieuwe liedjes en muzikale activiteiten. Deze muzikale vertelling is ook als lesbrief te bestellen.

Hieronder een impressie.

Rinkel de Rups

In een voorstelling op maat met thema naar wens vertel ik een verhaal over Rinkel de rups en ga daarbij allerlei liedjes zingen en spelletjes doen. Het is interactief, dus de kinderen kunnen meedoen. In overleg is van alles mogelijk.

Hieronder een impressie van de Muzikale Voorstelling 'Rinkel op de camping'.